Over ons

Sinds 4 generaties zijn wij gespecialiseerd in houten buiten- en binnenschrijnwerk. Ontdek waarom wij niet de eerste de beste schrijnwerker zijn.
01

Familiebedrijf
met een liefde


Nadat hij een tiental jaar als hoofdschrijnwerker voor Graaf Maximiliaan de Renesse-Breidbach had gewerkt en mee instond voor de renovatie van het schrijnwerk in het kasteel de Renesse in Malle, nam Jos De Prins zelf de touwtjes in handen. Hij wilde niet zomaar wat houten schrijnwerk aanbieden, maar streefde ook naar meerwaarde voor zijn klanten. Daarom legde hij in 1932 de funderingen van Eddy De Prins bvba.

In 1965 droeg Jos zijn activiteiten door aan zijn zoon Jan De Prins, die op zijn beurt de fakkel aan Eddy De Prins gaf in 1987.

Maar toen hij in 1932 begon met zijn eigen bedrijf, had Jos nooit durven dromen dat zijn kinderen, kleinkinderen en zelfs achterkleinkinderen zijn liefde voor hout zouden delen. Want vandaag wordt de richting van Eddy De Prins bvba bepaald door zijn achterkleinkinderen, houtliefhebbers in hart en nieren!

02

Van schrijnwerker naar
totaalbeleving


1999 Was ons kanteljaar. Niet alleen namen we toen intrek in ons huidige pand aan de Industrieweg 11 te Beerse, waar eveneens onze showroom gevestigd is, ook wijzigden we onze koers in de richting van onze huidige manier van werken. We investeerden in een geautomatiseerde productieruimte, behaalden de nodige certificaten om CE-gekeurde ramen aan te bieden en begonnen in te spelen op trends en noden.

In dat opzicht kochten we in 2012 het pand aan de Industrieweg 13, waar we zowel onze eigen productie van binnendeuren als onze lakkerij vestigden.

Maar daarnaast zijn we ook gestopt met enkel naar onze eigen ramen en deuren te kijken, en begonnen we ons te focussen op uw totaalbeleving. Uw ramen en deuren mogen gezien worden en moeten opvallen, maar tegelijkertijd moeten ze ook matchen met de rest van uw huis. En dat is waar we vandaag de dag naar streven!

03

Gepassioneerde experts


Het maakt niet uit welk budget u op onze tafel legt, wij beloven dezelfde service aan al onze klanten. De grootte van uw budget draagt dus niet bij aan onze klantenservice of manier van werken.

Onze liefde voor hout zorgt ervoor dat we die belofte kunnen nakomen. We willen die liefde aan al onze klanten overdragen, waardoor we u het beste van het beste willen bieden, binnen de marges van uw budget!

Eddy De Prins
"Wij staan niet enkel voor een persoonlijke benadering. We willen uw project ook van dichtbij volgen, om telkens opnieuw de beste kwaliteit te garanderen!"
Eddy De Prins